Szivattyúk házilagos használatra

Tsurumi házilagos szennyvízszivattyú

Tsurumi szivattyúk házi átemelőkben

Akkor kell házi szennyvízátemelő aknát telepítenünk, ha az utcában lévő közcsatorna fenékszintje magasabban van bármelyik épületünkben lévő vizesblokkjánál, vagy ha egyáltalán nincsen szennyvízcsatorna a közelben. Az ilyen kis házi átemelőkbe általában egyfázisú szivattyúk elegendőek, de természetesen háromfázisú típusok is beépíthetőek.

Egy-két családi ház teljes szennyvízének átemelésére megfelelő választás lehet a Tsurumi POMA szivattyúcsaládja, de ha valami még "iparibb" megoldás kell, vagy több házhoz, esetleg társasházhoz, úgy a Tsurumi UT-szériát ajánljuk(úszókapcsolóval szerelve) amiből háromfázisú, erőteljesebb típus is van palettánkon.

Ha mindenképpen "darálós" szennyvízszivattyút választanánk, egyfázisú típusból a GY-szériát tudjuk javasolni, amely működését tekintve ugyanúgy működik mint a piacon fellelhető többi darálós szivattyú, bár amennyiben rendelkezünk háromfázissal, mindenképpen a Tsurumi C-szériát javasoljuk (karbid vágópengés járókerékkel szerelve), amely ár-érték arányban kedvezőbb az egyfázisú GY szivattyúknál, valamint szennyvíztovábbítási képessége is kiemelkedő.