Szervízhálózat

Tsurumi szivattyúk szervizelése, javítása

A Tsurumi szivattyúk magyarországi forgalmazójaként elengedhetetlen a gyors és megbízható szervizháttér biztosítása. Olyan szolgáltatást kínálunk, mellyel a szivattyúk a teljes élettartamukra versenyképesek maradnak. Szerelőink 10-15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ennek ellenére szakmai továbbképzésükre nagy hangsúlyt fektetünk, melyet a gyártó szakemberei tartanak. Szervizközpontunkban 11kW-os motorteljesítményig minden főbb alkatrészt budapesti raktáron tartunk, az alkatrészek szállítási határideje európai készletről érkezés esetén átlagosan 1-1,5 hét.

Hogyan is történik egy teljes szervizfolyamat?

A szervizelés saját felszerelt műhelyünkben történik, alapvetően kétféle folyamatot különböztethetünk meg:

  • időszakos karbantartás
  • meghibásodás miatti javítás

1.     Időszakos karbantartás

Általánosságban 6 havonta ajánljuk egy szivattyú állapotának felülvizsgálatát (ez nagyban függ a tényleges üzemidőtől természetesen) legyen az szennyvíz vagy zagyszivattyú. Ilyenkor a kötelezően elvégzendő feladatok: szigetelési ellenállás mérése, olajszint ellenőrzése (szükség szerinti cseréje-utántöltése), elektromos kábel ellenőrzése (szükség szerinti cseréje vagy javítása), hidraulikus kopóelemek felülvizsgálata (szükség szerinti hézagolása, cseréje). Ezeket természetesen az üzemelési helyszínen is el lehet végezni.

2.     Meghibásodás miatti javítás

Amennyiben a szivattyúval valami történik, például nem indul, nem szállít eleget, a szigetelési ellenállás értéke nem megfelelő vagy az olaj zavaros/vizes, úgy a javítás minden esetben szakműhelyben történik.

Ajánlatadás/javítás menete:

  • szivattyú szétszerelése
  • hibafelvételezés
  • ajánlatadás: minden esetben tételes ajánlatot adunk a cserélendő alkatrészekre vonatkozóan, robbantott ábrán bejelölve
  • amennyiben az ajánlat elfogadásra kerül, a szerviz leterheltségétől függően kezdjük el a javítást, elutasítás esetén a felmérésért külön költséget nem számolunk fel
Verbis Kft. Budapest központ 1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E. +36-1-306-3770
Verbis Kft. Lengyeltóti 8693 Lengyeltóti, Fonyódi u. 10. +36-30-912-5413
Verbis Kft. Hajdúböszörmény 4220 Hajdúböszörmény, Bánság Tér 8. +36-30-912-5372
Verbis Kft. Bátonyterenye 3070 Bátonyterenye, Ózdi út 15.
Verbis Kft. Kecskemét 6000 Kecskemét, Budai út 137.