Cikkek

Tsurumi IFAT 2024

Tsurumi Ifat 2024 V2

Az IFAT 2024 víz-, szennyvíz-, hulladék- és nyersanyaggazdálkodási szakkiállítás: Tsurumi legújabb fejlesztései a víz- és szennyvízgazdálkodás területén

A "Világ vezető víz-, szennyvíz-, hulladék- és nyersanyaggazdálkodási szakkiállítása" 2024.05.13-án  nyitja ki kapuit Münchenben, az iparág szakemberei izgalmas szakmai újításokra készülnek az IFAT 2024-en. A május 17-ig tartó, kulcsfontosságú eseményen részt vesznek a meghatározó piaci szereplők, köztük a Tsurumi is, amely számos innovatív terméket mutat be.

A Tsurumi stand legfontosabb újdonsága

A B1 csarnokban a 444-es számon található Tsurumi standon bemutatásra kerül a legújabb japán fejlesztés, a Tsurumi CZ szivattyú, amit nagy mennyiségű szilárd anyagokat tartalmazó szennyvíz továbbítására terveztek. A szív alakú szívótárcsa és a vágó funkcióval rendelkező spirál járókerék a szálas, idegen anyagok vágása mellett kiemelkedő hidraulikus hatékonysággal rendelkezik. A termék célja a dugulásmentes üzemelés biztosítása párosítva a Tsurumi-tól megszokott kivételesen hosszú élettartammal.

Sokoldalú megoldások a kiállításon

A Tsurumi stand nem csak a Tsurumi CZ családra összpontosít, hanem a különböző alkalmazásokhoz tervezett termékek széles portfóliójának bemutatására is.

Kiállított berendezések, eszközök:

  • MMR ipari keverők: A nemrég bemutatott búvárkeverő családból egy 4 kW-os modell kerül kiállításra, ami 1165 N tolóerővel rendelkezik, köszönhetően a beépített fogaskerekes bolygóműnek. A speciális vágóhoronynak segítségével a szennyvízben található szálas anyagok nem tekerednek fel a propellerre és a tengelyre, ezáltal nem csökkentig a keverő hatékonyságát.
  • TSURUBOX házi átemelő: A Tsurumi kínálatában egy hiánypótló termék a komplett házi átemelő, amit szintén idén mutatnak be az IFAT kiállításon. Ez a háztartási szennyvízhez ideális szivattyúállomás összegyűjti és dugulásmentesen továbbítja a szennyvizet a csatornahálózatba a Tsurumi C vágókéses szivattyúknak köszönhetően.
  • Tsurumi Connect: Ez a digitális eszköz lehetővé teszi a szivattyúk távvezérlését, és olyan megoldásokat kínál, mint például a váratlan dugulások egyszerű elhárítása, bizonyítva a Tsurumi előremutató gondolkodását a digitális integráció terén.
  • LSC1.4S szárazra-szívó szivattyú: A jól ismert szárazra-szívó LSC széria is bemutatásra kerül üzem közben, így a látogatók élőben tapasztalják meg, hogyan képes hatékonyan leszívni a vizet 1 mm-es vízmagasságig, legyen szó tiszta, vagy akár homokos, saras zagyvízről is.
  • Szennyvízipari szivattyúk, levegőztetők: A kiállításon bemutatásra kerül a 32TRN21.5 merülő levegőztető működés közben, a házi átemelőkbe tervezett POMA szennyvízszivattyú, az egyfázisú, öntvény 50UT2.75S Vortex járókerekű szivattyú, a kémiailag agresszív közeghez tervezett 50SQ2-2.75 rozsdamentes acélból készült szivattyú, továbbá az 50GY21.1S darálós szennyvízszivattyú is, amely család nagyobb modelljei képesek akár több mint 60 méteres emelési magasság elérésére is.

A Tsurumi gyártó 100. évfordulójának ünneplése

2024-ben a Tsurumi alapításának 100. évfordulóját ünnepli, ami egy olyan mérföldkő, amely kiemeli a vállalat régóta fennálló szakértelmét és megbízhatóságát a szennyvízgazdálkodás területén. Az idei stand a 100. évforduló ünneplésének jegyében került a felépítésre.

Meghívás az idei 2024-es IFAT kiállításra, ingyenes belépők korlátozott számban elérhetők

A Verbis Kft. minden kedves ügyfelét meghívja az idei Münchenben megrendezett IFAT 2024 szakkiállításra. Ingyenes belépőjegyek korlátozott darabszámban elérhetőek, ezért bátran keressenek minket a jegyekért a megadott elérhetőségeken.