Benzinmotoros zagyszivattyú

A KOSHIN benzinmotoros zagyszivattyúi kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készülnek és nehéz igénybevételre lettek tervezve. Mindhárom szivattyútípus nagy szállítási kapacitást, üzemi nyomást és a kiváló szívóhatást biztosít a nehéz ipari és építőipari víztelenítési feladatok elvégzésében. A KTH szivattyúkínálatban a 2" (50 mm), 3" (80 mm) és 4" (100 mm) nyomócsonkkal szerelt változatokat is megtalálja.

Kiemelkedő tulajdonságok

·       Kopásálló csúszógyűrűs tömítés: A hagyományos szén-kerámia csúszógyűrűs tömítést szilícium-karbid (SiC) tömítés váltotta fel. A speciális SiC tömítéseket a Koshin Ltd egyedileg fejlesztette ki Japánban.

·       Átgondolt kialakítás: Az egyszerű karbantartást biztosítva a szivattyúház könnyedén, célszerszám nélkül leszerelhető, így könnyen hozzáférhetővé válik a járókerék akár a munkaterületen is.

·       Kis tömeg és kompakt kialakítás: A hagyományos zagyszivattyúk általában több mint 100 kg tömegűek és nehezen szállíthatóak. A KTH-100X, a legnagyobb motoros zagyszivattyú a kínálatunkban, mindössze 78 kg. A kompakt kialakítás kevesebb helyet igényel és hordozhatóvá teszi az eszközt.

Szakértői támogatás és könnyű karbantartás

A KOSHIN benzinmotoros zagyszivattyúi hosszú élettartamra és megbízhatóságra lettek tervezve. A könnyű szervizelés és karbantartásnak köszönhetően időt és pénzt takaríthat meg, biztosítva a folyamatos rendelkezésreállást.

A megfelelő modell kiválasztásához küldjön üzenetet vagy keressen minket a megadott elérhetőségeken!


Milyen előnyökkel jár a benzinmotoros zagyszivattyú használata?

A benzinmotoros zagyszivattyúk nem csak a kopásállóságukkal tűnnek ki a vízszivattyúk közül, hanem sűrűbb közegek (saras, iszapos zagy) felszívására és továbbítására is képesek, ezért erősebb szívóhatást építenek fel és nagyobb teljesítményű motorokkal vannak szerelve a nagyobb fajsúlyú folyadék miatt. Felépítésük a nagyobb kavicsok felszívására is alkalmassá teszi a zagyszivattyúkat, így akár 25-27mm-es kavicsokat is képesek kezelni. Egyszerűen bontható szivattyúházukkal a tisztítás is gyors és egyszerű folyamat.

Milyen alkatrészekből állnak a benzinmotoros zagyszivattyúk?

A benzinmotoros zagyszivattyúk fő elemeit tekintve egy motorból, a tengelyre rögzített kopásálló járókerékből, SiC csúszógyűrűs tömítésből és egy vastag szivattyúházból áll. Minden alkatrész a legjobb minőségben és a hosszú élettartamot szolgálva készül.

Hogyan tisztítható és karbantartható a motoros zagyszivattyúk?

A zagyszivattyúk egyszerű szervizelésre és karbantartásra lettek tervezve. A szivattyúház gyorsrögzítőkkel van szerelve, így leszerelése egyszerű és célszerszámot nem igénylő feladat. A szivattyúház eltávolítását követően egyszerűen hozzáférünk a hidraulikus elemekhez.

Mekkora teljesítményű szivattyúra van szükségem?

A megfelelő teljesítményű szivattyú kiválasztása a feladattól, a szívásmélységtől, a szükséges szállítandó zagy mennyiségétől és a szállítási távolságtól + magasságtól függ. A japán Koshin kínálatában 2”, 3” és 4”-os zagyszivattyúk érhetőek el. Méretezéshez szívesen állunk rendelkezésre a megadott elérhetőségeken!

 • KTH-széria

  Max. szállítás: 700 - 1600 liter/perc
  Max. nyomás: 2,5 - 3 bar
  Tömeg: 51 - 85 kg
  Szivattyúzható folyadék: homokos víz, szennyezett víz
  Szívócsonk/nyomócsonk: 50 - 100 mm
  Motor: Honda
  Részletek
  Kth 80x